CURIOZITĂȚI FRECVENTE

Business & life coaching

Când am nevoie de coaching?

Coachingul este un instrument pentru evoluție – personală sau profesională – așa că tu poți identifica această dorință (sau necesitate) înăuntrul tău. Sigur, există câteva indicii care te pot ajuta să afli dacă ți-ar fi de folos colaborarea cu un coach:

  • Simți că ai ajuns într-un punct în care nimic din ceea ce-ți este familiar nu mai funcționează;
  • Ai vrea să devii o variantă mai bună a ta, dar nu știi de unde să începi;
  • Ai făcut tot ce ai știut ca antreprenor și totuși nu reușești să îți dezvolți afacerea așa cum ți-ai dori;
  • Vrei să deschizi o afacere, dar nu știi de unde să începi.

Lista poate continua mult timp de acum înainte. În linii mari, coachingul te ajută să descoperi perspective noi și soluții care să funcționeze pentru tine. Procesul este potrivit oricui, atâta timp cât este deschis către învățare, analiză și schimbare.

Coachingul e doar pentru antreprenori?

Primesc des întrebarea aceasta, iar răspunsul este, în general, nu. Coachingul poate îmbrăca multe forme, în funcție de obiectivele pe care ți le propui.

Specific pentru activitatea mea, lucrez cel mai adesea cu antreprenori,  proprietari de IMM-uri sau mangeri din diferite companii, pentru că background-ul meu profesional mă ajută să empatizez foarte ușor cu aceștia. Sesiunile de coaching cuprind însă atât aspecte personale, cât și profesionale.

Cum știu că ne potrivim pentru a colabora?

Înainte de a colabora, ne vom întâlni virtual pentru o ședință de cunoaștere. În cadrul acesteia vom discuta care sunt obiectivele tale, care este abordarea mea și cum te pot ajuta.

Această întâlnirea nu presupune niciun cost pentru tine, însă te va ajuta să determini dacă vrei să începem o colaborare.

Cât de personală este discuția în cadrul unei sesiuni de coaching?

Pe scurt, cât de personală îți dorești tu să fie. 😊 Întotdeauna îți voi respecta dorința de intimitate, așa că nu te voi forța să împărtășești mai mult decât ești confortabil să o faci. E important să știi, în schimb, că a-ți asuma să fii vulnerabil te poate ajuta să ajungi la răspunsuri și soluții mult mai profunde.

Cu cât ești mai deschis în a înțelege și analiza lucrurile care se întâmplă în viața sau afacerea ta, cu atât putem aborda perspective noi, care ți-ar putea chiar schimba viața.

Care este formarea ta?

Am obținut în 2022  certificarea de Associate Certified Coach (ACC) din partea International Coaching Federation (ICF).

În mediul business, am peste 25 de ani de experiență ca angajat, soloprenor, antreprenor și zeci de cursuri de formare și specializare. Poți citi o prezentare a experienței mele pe pagina Despre mine.

bogdantrandafir.ro-intrebari-frecvente-coaching-01
bogdantrandafir.ro-intrebari-frecvente-coaching-03
bogdantrandafir.ro-intrebari-frecvente-coaching-02

Ai și alte întrebări
la care nu ai găsit răspunsul?

CONTACTEAZĂ-MĂ

DESPRE MINE

Bogdan Trandafir,
încântat de cunoștință

Cred că acțiunile corecte și mentalul potrivit al antreprenorului contează enorm. Ele fac diferența între o afacere stabilă, de succes și una care stagnează sau chiar dă faliment.

Am descoperit asta prin metoda clasică trial & error, dar nu e nevoie ca tu să faci la fel. Îmi doresc să te ajut să descoperi pașii potriviți pentru tine, la nivel de acțiuni și mentalitate, care să te ajute să evoluezi și să îți dezvolți afacerea.

Din 1997, lucrez alături de companii locale și nu numai, în domenii precum IT, servicii publice, economie, marketing, software.

Din 2014, ofer servicii de marketing și training pentru alți antreprenori și profesioniști.

Din 2020, îmbin perspectiva de business cu specializarea de coaching. Astfel, te ghidez către performanță în viața proprie sau afacere.

Investește activ în dezvoltarea ta.

Ca antreprenor sau manager evoluția business-ului sau carierei tale este strâns legată de evoluția ta profesională și personală.
Construiește viitorul pe care ți-l dorești prin fiecare acțiune!